Aloite: tekonurmi Sompion kentälle

Valtuutettu Juhani Lohikoski jätti aloitteen liikuntaolosuhteiden parantamisesta Sompiolla Keravalla.
”Päätimme kaupunkimme valtuustossa Keravan liikuntasuunnitelmasta. Sen keskeinen sanoma on lisätä keravalaisten liikettä. Tavoitteeseen pääsemiseksi on tärkeää madaltaa liikkumisen esteitä, houkutella liikkumaan ja luoda edellytyksiä, kirjasimme suunnitelmaan.

Kaupunkimme liikuntaolosuhteet ovat monella osalla kehittyneet viime vuosina ja vahvistuvat entisestään, kun monitoimihalli rakentuu Keinukallioon. Tästä huolimatta Keravalla on vielä suuriakin urheilukenttiä, jotka ovat olleet varsin vähällä käytöllä niiden olosuhteiden vuoksi. Sompion puiston iso kenttä on tällainen. Se oli aikoinaan aktiivisessa jalkapallokäytössä, mutta kun harjoitukset ja pelit siirtyivät tekonurmille, kenttä hiljeni.

Viime kuukausina pesäpalloilijat ovat löytäneet kentän, kun kaikki eivät mahdu harjoittelemaan Koivikon kentälle, ja tänä syksynä myös joitain pesäpallopelejä on pelattu Sompiossa. Aktiivisuuden myötä Sompion kentän kehittäminen on noussut esiin. Olosuhteita parantaisi merkittävästi tekonurmen rakentaminen. Se toimisi niin pesä- kuin jalkapalloilijoillekin lisäten merkittävästi kentän käyttöä ja liikuttaisi yhä useampaa keravalaista.

Me valtuutetut esitämme, että kaupunki parantaa Sompion kentän olosuhteita selvittäen tekonurmen hankkimista hiekkakentälle.

Keravalla 29.8.2022

Juhani Lohikoski ja muut aloitteen allekirjoittaneet valtuutetut. ”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *