Antti Kettunen: On aika kääntää uusi lehti

Keravan Vasemmistosta nuorta voimaa valtuustoon

Kalevassa asuva  Antti Kettunen (s. 1990) on ensimmäistä kertaa ehdolla Keravalla. Kettunen pitää Keravan mutkattomuudesta:

Keravalla asioita ei tehdä liian vaikeaksi. Purettaviin kiinteistöihin tilattiin graffiteja, liikuntapaikat löytyvät läheltä ja kulttuuria on moneen makuun. Keravalta on myös hyvät joukkoliikenneyhteydet toisella paikkakunnalla työskentelevälle.

Valtuustoon Vasemmistonuorten pääsihteerinä työskentelevä Kettunen toisi nuorta voimaa:

Tahtoisin käynnistää osallistuvan budjetoinnin kokeilun nuorisopalveluihin, jolloin nuoret pääsisivät suoraan vaikuttamaan siihen minkälaista toimintaa toteutetaan ja heidän osallisuutensa vahvistuisi.

Toisena asiana tahtoisin panostaa ennaltaehkäiseviin palveluihin siten, että palvelut olisivat helposti jokaisen saavutettavissa. Yhden luukun palvelut olisivat inhimillinen ratkaisu yksilön kannalta.

Tärkeiden tavoitteiden toteutumiselle hän näkee selvän kanavan. ”Valitsin Vasemmistoliiton, koska oikeudenmukaisuus on minulle tärkeää ja koen että Vasemmistoliitto tarjoaa rakenteita muuttavia ratkaisuja.”, perustelee Antti. Järjestötoiminta  on tuonut Kettuselle osaamista:

Toimin vuonna 2013 Vasemmisto-opiskelijoiden puheenjohtajana ja olimme mukana painostamassa hallitusta luopumaan opintotuen heikennyksistä. Vuosi opetti minua paljon valtakunnallisesta vaikuttamisesta.

Lue lisää Antin kotisivuilta: www.anttikettunen.fi
Antti sosiaalisessa mediassa:

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *