Kari Kuulas ehdolla jatkokaudelle

Lapilassa asuva Kari Kuulas (s. 1941) on ehdolla jatkokaudelle valtuustoon. Kuulas linjaa tuleviksi tavoitteikseen ikäihmisten aseman parantamisen:

Tarvitsemme ratkaisuja jotka lisäävät Ikäihmisten arvostusta, ottavat heidät mukaan kunnalliseen päätöksentekoon ja turvaavat heidän henkisen ja taloudellisen hyvinvointinsa.

Kuulas näkee kuluvalla valtuustokaudella onnistumisia ja pettymyksiä:

Keravan talous on hyvin hoidettu. Kaikki toiminta, myös kunnallispoliittiset ratkaisut, perustuvat taloudellisiin realiteetteihin. Olisin toivonut Poliisipalveluiden säilymistä entiseen tapaan, kuten ne olivat ennen vuotta 2014.

Pitkän linjan poliittisena toimijana Kuulas katsoo vahvuudekseen pitkäjänteisyyden. Esikuvakseen hän mainitsee Nelson Mandelan.

Olen ollut maltillinen vasemmistolaisena yli 50 vuotta. Ennen kunnallispolitiikkaa edustin työpaikalla Metallityöväen Liittoa, toimien mm. päätoimisena pääluottamusmiehenä yli 17 vuotta Valmet Paperikoneet Oyj ja Metso Oyj Järvenpään yksikössä. Kukaan ei uskoisi minuun, en itsekään, jos vaihtaisin puoluetta johonkin toiseen. Kunnallispolitikassa on tärkeää, että on uskottava kaikkien silmissä, vaikka aina ei olla samaa mieltä asioista.

Vuonna 2013 toimeen panemisellani katukeräyksellä saatiin 11607 nimeä. Uskon ko. keräyksen vaikuttaneen siihen, että, jonkin asteiset (typistetyt) poliisipalvelut säilyivät Keravalla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *