Keinukalliota kehitettävä kaikille avoimena vapaa-ajanviettopaikkana

Keravan 90-vuotisjuhlavaltuuston juhlapäätös on Keinukallion kehittämissuunnitelma. Vasemmistoliitto hyväksyi hankkeen, kun saimme aikaan ryhmien välisen päätöksen, että myös meille tärkeä uimahallin laajennus- ja peruskorjaushanke toteutuu.

Keinukallion kehittämistä päätimme tukea niillä ehdoin, että paikkaa ei yksityistetä, vaan sitä kehitetään kaikille keravalaisille avoimena vapaa-ajanviettopaikkana. Mikäli alueelle tulee yhdistysten ja yritysten ylläpitämiä liikuntapalveluita, on niiden rinnalla kehitettävä myös uusia maksuttomia harrastusmahdollisuuksia, kuten lasten metsäleikkipuisto, maisemalava jne. Keinukalliota tulee kehittää myös liikunnan lisäksi kulttuuripaikkana, jossa on mahdollisuus tulevaisuudessa olla esimerkiksi tanssilava, jonka yhteydessä olisi mahdollista järjestää kesällä esimerkiksi myös musiikkitapahtumia, Järvenpään puistobluesin tapaan.

Vasemmistoliitto tukee Keinukallion kehittämishanketta, joka tullaan viemään eteenpäin laajojen kuntalaiskuulemisten kautta, joihin otetaan mukaan yhdistysten ja seurojen lisäksi myös vammaisneuvosto, vanhusneuvosto ja nuorisovaltuusto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *