Keravan Vasemmisto julkaisee lisää ehdokkaita

Jukka Pesu on Lapilassa asuva 57-vuotias kasvatustieteen maisteri. Työkseen hän jakaa postia.
– Ihmiskunnan suurimpana huolenaihe on ilmastonmuutos, joka aiheutuu pitkälti fossiilisten polttoaineiden liikakäytöstä. Energiantarpeemme olisi enenevässä määrin turvattava uusiutuvilla menetelmillä kuten tuuli-, maalämpö- ja aurinkovoimalla, näkee Pesu.
– Paikallistasolla tulee tukea julkista liikennettä, kaavoittaa tiiviisti, rakentaa energiapihejä rakennuksia ja jättää riittävästi viheralueita rakennetun ympäristön sisään, summaa Pesu.

Sosionomiopiskelija Tuukka Kallas haluaa kehittää kaupunkikulttuuria.
– Haluan luoda Keravalle punavihreää kuplaa, jossa kaupunkikulttuuri kukoistaa, ihmiset käyttävät julkista liikennettä ja viheralueilla hengailee tyytyväisiä ihmisiä, visioi Kallas
– Haluan, että täällä on hyvä kasvaa ja elää. Päiväkodit, koulut ja erilaiset palvelut pitää saada nykyistä parempaan kuntoon, sanoo hän.

 

 

 

Sairaanhoitajaopiskelija Lauri Herttuainen Jaakkolasta näkee asukkailleen hyvän kaupungin koostuvan monista tärkeistä osa-alueista.
– Hyvin saavutettavista ja laadukkaista sosiaali- ja terveyspalveluista, vastuullisesta rakentamisesta sekä tulevaisuuteen katsovasta kasvatus- ja opetustoiminnasta, summaa Herttuainen.
– Kehittäessämme kaupunkiamme meille sopivaksi, meidän tulee uskaltaa sanoa oma mielipiteemme ja pohtia yhdessä kuinka kokonaisuus saadaan toimimaan, muuten tallaudumme isompien ja voimakkaampien jalkoihin, näkee hän.

 

Mika Mäkelä on ahjolainen ammattiliitossa työskentelevä sopimustoimitsija. Hän haluaa olla mukana rakentamassa turvallista ja tasa-arvoista Keravaa.
– Keravan viheralueet tulee säilyttää ja niitä tulee kehittää kaupunkilaisten liikkumismahdollisuuksien edistämiseksi. Julkista liikennettä on kehitettävä entistä toimivammaksi. Koulutukseen ja varhaiskasvatukseen on panostettava nykyistä enemmän. Yritysten toimintamahdollisuuksia on parannettava, jotta saamme Keravalle lisää työpaikkoja ja toimeentuloa, näkee Mäkelä.

 

Jaakkolassa asuva Riitta Törmänen haluaa keravalaisille tasa-arvoiset palvelut.
– Pidän tärkeänä kuntalaisille tasavertaisia palveluita niin asumisen, terveydenhuollon, koulutuksen, liikkumisen, kulttuurin kuin viheralueidenkin suhteen tulotasosta ja asuinpaikasta riippumatta, luettelee Törmänen.

Tämä on kolmas Keravan Vasemmistoliiton kuntavaaliehdokasjulkistus.

 

 

 

Aiemmin olemme kertoneet, että ehdolla ovat yrittäjä Shamsul Alam, sairaanhoitaja Katja Boman, lääkäri Miila Halonen, opettaja Tuija Husari, eläkeläinen Maila Hölttä, pääsihteeri Antti Kettunen, koulutuspäällikkö Juhani Lohikoski, järjestö- ja koulutuspäällikkö Pia Lohikoski, opiskelija Matias Ovaska, opettaja ja työsuojeluvaltuutettu Mikko Raunio, sairaanhoitaja Kari Salonen sekä vahtimestari ja puutarhuri Tom Åstrand.

Tutustu kaikkiin ehdokkaisiin
Julkaisemme lähipäivinä lisää ehdokasuutisia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *