Keravan Vasemmisto julkistaa ehdokkaita

Keravan Vasemmistoliitto hakee vaalivoittoa huhtikuun kuntavaaleista uudistuneella ehdokaslistallaan. Esittelemme tässä heistä kuusi ensimmäistä.


Kaupunginhallituksen jäsen ja ryhmäjohtaja Pia Lohikoski hakee jatkokautta. Työssään Lohikoski toimii vuokralaisten edunvalvojana.

– Olen iloinen, että vuosia vaatimamme koulujen luokkakokojen pienennys meni vihdoin eteenpäin. Sitä pitää jatkaa ja pienentää myös päiväkotien ryhmäkokoja. On vaikutettava vahvemmin asumisen hintaan. Kunnan on kaavoitettava riittävästi asuntoja vastaamaan kysyntään ja rakennettava kohtuuhintaisia vuokra-asuntoja, linjaa Lohikoski.Keravalainen yrittäjä Shamsul Alam haluaa tuoda maahanmuuttajien ajatuksia valtuustoon.

– Meitä on jo vajaa 10 prosenttia keravalaisista. Haluan hyvää kotouttamista ja parantaa nuorten asemaa, sanoo Alam.

 

 

 

 

Saviolla asuva Väestöliiton nuorisolääkäri Miila Halonen on huolissaan hyvinvoinnin
epätasaisesta jakautumisesta.

– Osan nuorista kohdalla ovia suljetaan mahdollisuuksien tieltä jo ennen täysi-ikäistymistä. Näin ei saa olla. Haluan vahvistaa kuntaa sellaiseen suuntaan, että se tunnistaa avuntarvitsija   hyvissä ajoin ja on riittävän resurssoitu auttamaan, sanoo Halonen.

 

 

Vasemmistonuorten pääsihteeri Antti Kettunen haluaa valtuustoon nuorta voimaa.

– Täällä asuu paljon nuoria aikuisia, joiden ääni on tärkeä saada kuuluviin päätöksenteossa, linjaa Kettunen.

 

 

 

Äidinkielenopettaja Tuija Husari lähti ehdolle, koska haluaa kehittää Keravaa.

– Uskon, että elämänkokemuksestani on hyötyä. Kasvatus ja koulutus ovat ominta alaani, mutta perheiden ja nuorten hyvinvointi ovat myös lähellä sydäntäni, kertoo Husari.

 

 

 

 


Työsuojeluvaltuutettuna toimiva opettaja Mikko Raunio nostaa esiin sisäilmaongelmat.

– Toimin sen puolesta, että lapsilla on puhdas kasvu- ja oppimisympäristö kouluissa ja päiväkodeissa. On myös tärkeää, että kaupungin henkilökuntaa on osallistetaan muutostilanteissa, kertoo Raunio.

 

 


Keravan Vasemmistoliitto julkaisee tammi-helmikuun aikana kuntavaaliehdokkaansa. Nyt julkaistut kuusi ehdokasta mukaan lukien Vasemmistoliiton listalla on 25 ehdokasta. Kerromme nimiä lisää tällä viikolla. Ehdokashankinta jatkuu helmikuun loppuun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *