Keravan Vasemmisto nimesi Pia Lohikosken eduskuntavaaliehdokkaakseen

Keravan Vasemmistoliitto on nimennyt kansanedustaja Pia Lohikosken ehdokkaakseen seuraaviin eduskuntavaaleihin. Lopulliset päätökset ehdokaslistoista tekee Uudenmaan Vasemmistoliitto. Eduskuntavaalit järjestetään 2. huhtikuuta 2023.

Keravan Vasemmistoliitto arvioi, että Pia Lohikoskella on aktiivisena ja aikaansaavana kansanedustajana erinomaiset mahdollisuudet säilyttää eduskuntapaikkansa tulevissa vaaleissa.

Lohikoski toimii eduskunnassa arvostetun valtiovarainvaliokunnan jäsenenä sekä sen alla olevissa verojaostossa, sivistys- ja tiedejaostossa että asunto- ja ympäristöjaostossa. Lisäksi Lohikoski toimii Vasemmistoliiton eduskuntaryhmän ensimmäisenä varapuheenjohtajana.

– Olen iloinen, että olen uutena kansanedustajana päässyt heti mukaan tärkeisiin luottamustehtäviin ja ollut hallituspuolueen kansanedustajana viemässä läpi monia tärkeitä hankkeita, kuten pienimpien eläkkeiden ja sosiaalietuuksien korotukset, perhevapaauudistuksen ja maksuttoman toisen asteen koulutuksen. Jatkan innolla työtäni kansanedustajana, jos Uudenmaan äänestäjät niin suovat.

***

Pia Lohikoski on 44-vuotias valtiotieteiden maisteri ja ensimmäisen kauden kansanedustaja. Keravalla hän on neljännen kauden kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen. Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella hän on aluevaltuutettu ja vasemmiston aluevaltuustoryhmän puheenjohtaja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *