Keravan Vasemmiston luottamuspaikkajako valmistui

Keravan Vasemmistoliiton valtuustoryhmä teki päätöksen luottamuspaikkojen jakoesityksestä puolueen osalta perjantaina 19.5.17.

Puolueiden kesken käydyissä neuvotteluissa Vasemmiston saamille luottamuspaikoille esitetään niin kokeneita konkareita kuin ensikertalaisiakin vaalimaan keravalaisten etua ja luotsaamaan kaupunkia läpi lähivuosien suurten haasteiden.

Kuntavaalien äänikuningatarta, järjestöpäällikkö, VTM Pia Lohikoskea Vasemmisto esittää kaupungin- hallituksen 2. varapuheenjohtajan tehtävään. Vapaa-aika- ja hyvinvointilautakunnan puheenjohtajaksi ehdotetaan kuntavaaleissa hienon tuloksen saanutta ensikertalaista, lääketieteen lisensiaatti, nuorisolääkäri Miila Halosta.

Kasvatus- ja opetuslautakunnan varapuheenjohtajuutta esitetään VTM, koulutuspäällikkö Juhani Lohikoskelle ja lupajaoksen varapuheenjohtajuutta sairaanhoitajaopiskelija Lauri Herttuaiselle.

Pia Lohikoski on jokseenkin tyytyväinen vaikeiden neuvottelujen jälkeen saavutettuun tulokseen.

Olisimme toivoneet, että neuvottelut olisivat heijastelleet paremmin vaalitulosta, mutta saavutimme kuitenkin minimitavoitteemme. Olen luottavainen, että pystymme saamiemme paikkojen kautta ajamaan eteenpäin kärkitavoitteitamme, kuten terveellisten ja turvallisten oppimisympäristöjen varmistamista, kohtuuhintaisten vuokra-asuntojen lisäämistä, sekä ennaltaehkäisevän työn vahvistamista.

Muihin luottamuspaikkoihin Keravan Vasemmisto esittää tarkastuslautakunnan jäseneksi Keravan politiikan pitkäaikaista osaajaa, valtuutettu Maila Hölttää ja kaupunkikehitysjaoston jäseneksi sosionomiopiskelija Tuukka Kallasta. Elinkeino- ja työllisyysjaoston jäseneksi ehdotetaan mediasuunnittelija Iris Heinsolaa ja sosiaali- ja terveyslautakunnassa jatkamaan sairaanhoitaja Kari Salosta.

Vasemmiston toinen jäsen vapaa-aika- ja hyvinvointilautakunnassa on ensimmäisen kauden valtuutettu, lastentarhanopettaja Joel Vakkila. Lautakunnan alaisuudessa toimivien jaostojen jäsenet ovat ensimmäisen kauden valtuutettu, yrittäjä Shamsul Alam (kulttuuri), äidinkielenopettaja Tuija Husari (liikunta) ja pääsihteeri Antti Kettunen (nuoriso).

Teknisen lautakunnan jäseneksi esitetään toimitsija, maalarimestari Kari Koivunurmea, Keravan Energia oy:n hallituksen jäseneksi tekniikan lisensiaatti Lauri Saloriuttaa ja Keravan Energia Oy:n hallintoneuvostoon työsuojeluvaltuutettu, opettaja Mikko Rauniota.

Kiinteistö Oy Nikkarinkruunun Vasemmiston jäsen on laborantti (eläk.) Riitta Törmänen ja vammaisneuvoston jäsen sairaanhoitaja Katja Boman.

Ensimmäisen kauden valtuutettua Miila Halosta ei pelota painava luottamustehtävä.

Pääsen vapaa-ajan- ja hyvinvoinnin lautakunnan nokkapaikalta ajamaan minulle nuorisolääkärin työstä tuttuja ja tärkeitä teemoja; kuntalaisten hyvinvointia ja eritoten nuorten asioita. Tämä oli selvästi myös äänestäjien tahto.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *