Kokoomuksen leikkauslinja nurin 35-16 valtuustossa

Keravan kaupunginvaltuuston tämän kauden viimeinen kokous pidettiin 10.12.2012. Neljän vuoden aikana Vasemmistoliiton valtuustoryhmä on useimmiten jäänyt valtuuston tärkeissä äänestyksissä vähemmistöön, kun muut puolueet ovat kulkeneet Kokoomuksen viitoittamilla tiukoilla talouslinjoilla.

Vasemmisto ei halua olla leikkauspolitiikalla ruokkimassa syöksykierrettä kohti lamaa ja on todella upeaa, että kanssamme samoilla linjoilla Keravalla olivat tällä kertaa budjettipäätöksessä myös demarit, vihreät, keskustalaiset ja persut.

On ollut hienoa olla rakentamassa pohjaa muutokselle, jossa valtuustokauden lopuksi löysimme yhteisen kuntapalveluiden puolustajien rintaman. Niinpä eilen äänin 35-16 valtuuston suurin ryhmä Kokoomus jätettiin yksin ajamaan palveluiden ylikireää budjetointia ja leikkauslistoja.

Tästä on hyvä jatkaa uudelle valtuustokaudelle ja toivottavasti yhteistyö jatkuu tällä kaikki muut puolueet kattavalla “vasemmisto-vihreällä kapinallisjoukolla”, joksi kokoomuslaiset meitä ovat lehtien palstoilla humoristisesti kutsuneet.

Lue Vasemmiston ryhmäpuhe.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *