Maila Hölttä Keravan ensimmäiseksi pitäjäneuvokseksi

Vasemmistoliiton Maila Höltälle myönnettiin kaupunginvaltuuston kokouksessa 12.9.2017 pitäjäneuvoksen arvonimi.

Maila Hölttä on toiminut Keravan SKDL:n ja Keravan Vasemmistoliiton johtotehtävissä, lisäksi myös Vasemmistonaisissa ja sen edeltäjässä Suomen naisten demokraattisessa liitossa.

Puoluepoliittisten ja kunnallisten vuosikymmeniä jatkuneiden merkittävien luottamustehtäviensä lisäksi Maila on toiminut aktiivisesti mm. Keravan suojakotiyhdistyksessä ja palvelutalosäätiössä, Savion kyläyhdistyksessä, Keravan Kisa-Veikoissa ja nyt myös Keravan Eläkeläiset ry:ssä puheenjohtajana useamman vuoden.

Mailalla on suuri sydän. Hän on lähtöisin vaatimattomista oloista ja on siksi aina ollut heikoimpien puolestapuhuja. Mailan voi yhtä hyvin tavata varamummona monikulttuurisen keravalaisperheen lapsille, kuin terveyskeskuksessa tai Hopeahovissa tapaamassa vuodepotilaiksi joutuneita keravalaisia seniorikansalaisia.

Mailan sydäntä erityisen lähellä ovat asuntopoliittiset kysymykset ja hän on vuosia puhunut sekä kohtuuhintaisen vuokra-asuntotuotannon puolesta että myös ajanut asunnottomien asiaa ja vaatinut Keravalle ensisuojaa niille, joilla ei muutoin ole keinoja saada kattoa päänsä päällä.

Vasemmistoliiton valtuustoryhmälle Maila Hölttä on ryhmän pitkäaikainen puheenjohtaja ja kunnioitettu ja arvostettu toveri. Hän on perehdyttänyt ja tukenut meitä sekä tarjonnut laajan kokemuksensa käyttöömme. Ennen kaikkea ihailemme Mailaa siitä työstä, jota hän on pyyteettömästi tehnyt keravalaisten eteen vuosikymmenten ajan.

Maila on aina tavattavissa tapahtumissa, teltoilla ja tilaisuuksissa, sekä valmis kuuntelemaan kuntalaisten huolia ja selvittämään huolellisesti ja tarkasti kaiken kokoisia asioita. Näin on ollut jo vuosikymmenten ajan.

Maila on todellinen ja aito kuntalaisten valtuutettu, keravalainen superaktiivi, josta me kaikki voimme ottaa mallia ja esimerkkiä. Maila Hölttä, jos kuka, ansaitsee Keravan ensimmäisen pitäjänneuvoksen arvonimen. Arvonimen, joka voi olla vain yhdellä ansioituneella kerrallaan.

Vasemmistoliiton valtuustoryhmän ja aktiivien puolesta lämpimästi onnea Maila!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *