Maila Hölttä: Yleisön pyynnöstä. Vielä kerran.

Pitkän linjan kunnallisvaikuttaja Maila Hölttä (s. 1938) jatkaisi tulevalla valtuustokaudella työtä keravalaisten hyvinvoinnin eteen.  Kannistossa asuva Hölttä näkee Keravan koon eduksi päätöksenteossa:

Keravassa parasta on tiiviys. Se on taloudellisesti hyvin hallittavissa. Etäisyydet ovat lyhyitä, kevyen liikenteen verkko melko kattava.

Tulevaisuuden tärkeimpinä asioina hän linjaa asumiseen sekä palveluihin liittyvät olennaiset hankkeet. Erityisesti vanhusten asema maailman sähköistyessä on Höltän mielestä turvattava

Haluan, että meillä rakennetaan vuokra-asuntoja, siis nk. ARA-asuntoja, joiden vuokrat ovat inhimillisiä. Haluan helpottaa vähävaraisten asumista. haluan myös, että meille rakennetaan enemmän perheasuntoja. Nykyinen tuotanto suosii kovin pieniä asuntoja. Ylipäänsä asuntopolitiikkaa on toteutettu rakentajien ehdoilla.

Haluan edistää vanhusten palveluja ja inhimillistä kohtelua. Haluan, että nekin tulevat tasavertaisesti kohdelluiksi, joilla ei ole hallussaan nykytekniikan suomia mahdollisuuksia. Haluan että ihmisiä palvelllaan kasvoista kasvoihin, ei pelkästään verkkojen kautta.

Keravalaisten arjen turvaaminen on tuonut valtuustotyöhön myös onnistumisen tunnetta.  ”Olen ylpeä siitä, että olen voinut tukea ja auttaa heikosti toimeentulevia ihmisiä.”, Hölttä kertoo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *