Mika Mäkelä: Turvallinen ja tasa-arvoinen Kerava

Ahjolainen Mika Mäkelä (s. 1982) työskentelee ammattiliitossa sopimusalavastaavana. Valtuustoon hän on ehdolla ensimmäistä kertaa.

Olen ehdolla, koska haluan olla mukana rakentamassa turvallista ja tasa-arvoista Keravaa. Valitsin Vasemmistoliiton, koska se on oikeudenmukaisuuden ja tasa-arvon liike.

Keravan tulevaisuuteen tarvitaan yhteisen ympäristön lisäksi myös lasten ja nuorten huomioimista. Mäkelä linjaa tavoitteitaan:

Keravan viheralueet tulee säilyttää ja niitä tulee kehittää kaupunkilaisten liikkumismahdollisuuksien edistämiseksi. Julkista liikennettä on kehitettävä entistä toimivammaksi.

Koulutukseen ja varhaiskasvatukseen on panostettava nykyistä enemmän. Yritysten toimintamahdollisuuksia on parannettava, jotta saamme Keravalle lisää työpaikkoja ja toimeentuloa.

Konkreettisina toimina Mäkelä haluaisi kehittää Keravan toimintaa työelämän ja erityisesti yrittäjien näkökulmasta.

Haluaisin käynnistää selvityksen Keravan kaupungin työehdoista ja organisaation toiminta-tavoista ja sitä kautta varmistaa, että Keravan kaupungilla on tasa-arvoiset, oikeudenmukaiset ja kilpailukykyiset työehdot.

Tarvittaisiin myös selvitys siitä, mitä lisäpalveluita Keravalla tarvitaan yritysten toimintamahdollisuuksien parantamiseksi.

Seuraa Mikaa Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *