Parissa päivässä jo yli 900 nimeä

Valtuutettu Pia Lohikoski ja varavaltuutettu Tuukka Kallas keräämässä nimiä uimahalliadressiin Keravan Sirkusmarkkinoilla
Valtuutettu Pia Lohikoski ja varavaltuutettu Tuukka Kallas keräämässä nimiä uimahalliadressiin Keravan Sirkusmarkkinoilla

Vetoomus kunnollisen uimahallin puolesta Keravalla on ottanut todenteolla tuulta alleen. Parissa päivässä yli 900 on allekirjoittanut vetoomuksen. Nimiä on kerätty viikonlopun aikana niin Keravan sirkusmarkkinoilla kuin myös verkossakin. Palaute on ollut valtavan rohkaisevaa. Lukuisat keravalaiset ovat kertoneet olevansa asian takana täysillä ja kokivat uimahallin tärkeäksi osaksi arkiliikuntaa.

Tässä muutamia kommentteja:

On suorastaan häpeällistä, että Keravan uimahallia uhkaa sulkeminen huonon kunnon takia. Keravan kokoisessa kaupungissa pitää olla uimahalli! Vaalien alla lähes kaikki poliitikot olivat uuden uimahallin takana, mutta nyt takit kääntyvät ja pahin on edessä. Todella lyhytnäköistä ja ihmisvihamielistä politiikkaa…

Hienoa, että asialle tehtiin oma adressi. Haluaisin lisätä adressiin, että uuden hallin tulisi olla tarpeeksi lämmin ja lämminvesinen, jotta myös mm.sairaat, vanhukset, heikosta verenkierrosta kärsivät ja vaikka muuten vaan vilukissat pystyisivät uimaan ja viihtymään hallissa. Tietenkään ei ole pahitteeksi jos uimahallissa huomioitaisiin lapsetkin, kuten Tuusulassa ja Järvenpäässä on tehty.

Keravan uimahallimme kunto on erittäin huono. Uinnin merkitys monessa mielessä kasvaa. Keravan kaupunki on nopeasti kasva kaupunki ja hyvää uimahallia tarvitaan yhä enemmän.

Keravalaiset koululaiset eivät pääse edes uimataidon kannalta riittävästi uimahalliin. Tärkeä liikuntamuoto meille kaikille tuhansien järvien maassa!
Vuonna 1980 valmistunut uimahalli on niin huonossa kunnossa, että monet menevät naapurikuntiin.
Päättäjät eivät ymmärrä asian koko laajuutta, tai sitten eivät halua ymmärtää?
Mikä puolue valtuustossa tekee aloitteen? Kaikki puolueet kunnallisvaaleissa lupasivat panostaa uimahalliin! Mutta missä rohkeus santsata tulevaisuuteen?

Uimahalliadressin voit allekirjoittaa täällä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *