Pia Lohikoski: Haastetaan oikeistohallituksen jallitukset

Koko perheen vappujuhlaan Keravan Aurinkomäellä osallistui runsaasti väkeä. Kaunis sää helli yleisöä läpi juhlapuheiden, esitysten ja tietysti työväenlaulujen. Keravan Vasemmisto kiittää kaikki osallistujia ja esiintyjiä sekä SDP Keravaa yhteistyöstä!

Pia Lohikoski ja Aino-Kaisa Pekonen vappuna 2017. Kuva: Pia Lohikoski

Tarvitaan sellaista kuntapolitiikkaa, jossa mittatikkuna ei ole se, mikä kuntapalveluiden toimiala säästää eniten, vaan se, mikä toimiala tuottaa parhaiten kuntalaisille palveluita ja pitää parhaiten ihmisistä huolta.

Pia Lohikoski avasi juhlapäivän. Lohikoski kannusti keravalaisia tekemään yhdessä toisin: tasa-arvoinen politiikka on mahdollista, ja sen toteuttaminen alkaa nyt. Lue koko puhe Pian kotisivuilta.

Myös juhlan pääpuhuja, Vasemmistoliiton eduskuntaryhmän puheenjohtaja Aino-Kaisa Pekonen korosti puheessaan oikeudenmukaisuuden, tasa-arvon, yhteistyön ja rauhan teemoja:

Kuntavaalien tulos oli merkittävä epäluottamuslause hallitukselle. Yhä useammat suomalaiset ovat saaneet tarpeekseen eriarvoisuutta, epätasa-arvoa ja jakolinjoja lisäävästä politiikasta; leikkauksista koulutukseen, varhaiskasvatukseen, ja sosiaaliturvasan; epäoikeidenmukaisesta palveluiden pakkoyhtiöittämisestä. He ovat saaneet tarpeekseen rasismista ja heikompien syyllistämisestä. He haluavat muuttaa Suomen suunnan.

Muutos on mahdollinen vain yhdessä tekemällä.

Lue koko puhe Vasemmistoliiton sivuilta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *