Pia Lohikoski puolueen varapuheenjohtajaksi tai puoluevaltuuston johtoon

Keravan Vasemmistoliitto yhtyy kevätkokouksessaa Hyvinkään Vasemmiston esitykseen, että keravalainen kaupunginhallituksen jäsen Pia Lohikoski valittaisiin Vasemmistoliiton varapuheenjohtajaksi. Uudenmaan piiri valtakunnallisesti merkittävämpänä vaalipiirinä tarvitsee näkyvän paikan puolueen johtoon.

Lohikoski on valtuutettuna ja kaupunginhallituksen jäsenenä osoittanut vahvaa osaamista rakentaa Vasemmistolle näkyvyyttä Keski-Uudellamaalla ja auttanut Keravan Vasemmistoliiton ensimmäiseen vaalivoittoon pitkään aikaan. Lohikoski on ollut luomassa paikallisia poliittisia liittoutumia, joilla on haastettu kokoomuslainen politiikka onnistuneesti torjuen leikkauslistat niin kaupunginhallituksessa kuin valtuustossakin.

Vasemmistoliitossa Pia Lohikoski on nopeassa ajassa noussut puoluevaltuuston varapuheenjohtajana ja perhepoliittisen ryhmän puheenjohtajana näkyväksi ja arvostetuksi toimijaksi.

Lohikosken osaamisalueita ovat perhepoliittisten kysymysten lisäksi asuntopolitiikka, koulutuspolitiikka ja työelämän kysymykset. Hänellä on pitkä tausta yhteiskunnallisena toimijana ay- ja kansalaisliikkeissä yli 15 vuoden ajalta.

Keravan Vasemmistoliitto näkee, että Lohikosken osaaminen olisi tärkeää saada käyttöön ja esille Vasemmistoliiton johdossa ja siksi esittää häntä puolueen varapuheenjohtajaksi tai puoluevaltuuston puheenjohtajaksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *