Tuija Husari: Järjellä ja tunteella

Tuija Husarin (s. 1957) osaamisaluetta ovat erityisesti kasvatusta ja koulutusta koskevat asiat. Hän nostaa tavoitteekseen koulutuksen lisäksi nuorten hyvinvoinnin:

Koulujen olosuhteiden parantaminen on minulle tärkeää: ryhmäkokojen pienentäminen ja sisäilma-asiat, samoin muu turvallisuus ja hyvät työskentelyolosuhteet.

Lisäksi haluaisin aktivoida nuoria kuntalaisina: osallistuva budjetointi, aktiiviset oppilaskunnat, nuorisovaltuuston merkityksen korostaminen ja yhteisöllisyys ovat olennaisia asioita.


Husari on ammatiltaan äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja. Hän uskoo, että elämänkokemuksesta on kunnan hyväksi toimiessa hyötyä.

Olen kuntavaaleissa Vasemmistoliiton listalla sitoutumattomana ehdokkaana. Vasemmistoliiton valintaan ei kuitenkaan liity yhtään epäröintiä. Puolueen ohjelma vastaa omia näkemyksiäni ja arvomaailmamme kohtaavat. Huonommassa asemassa olevien auttaminen, luontoarvojen kunnioittaminen, sosiaalinen oikeudenmukaisuus, tasa-arvo, suvaitsevaisuus – siinä minulle ja puolueelle yhteisiä ajatuksia.

Poliittiseksi esikuvakseen Husari mainitsee Miina Sillanpään.

Tarmokas, rohkea, edistyksellinen nainen. Tienraivaaja. Moni asia Suomessa olisi huonommin ilman Miinan päättäväisyyttä ja tarmoa. Tasa-arvon edistäjänä hän on merkittävä.

Lue lisää Tuijan kotisivuilta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *