Vasemmistoliitto aloittaa uimahalliadressin Keravalla

Keravan uimahallin remonttia ja laajennusta suunniteltiin koko viime valtuustokauden ajan liikuntalautakunnassa. Vasemmistoliiton valtuustoryhmä vaati useita kertoja uimahalli-investoinnin vauhdittamista ja tuomista valtuuston käsittelyyn.

Uimahallista on valmistunut kuntokartoitus, jonka mukaan halli joutuu käyttökieltoon lähivuosina. Myös nykyisen vapaa-aikalautakunnan päätöksen mukaan uimahallipalvelujen tulee säilyä Keravalla. Koulujen opetussuunnitelmiin kuuluu uiminen, samoin väestön ikääntyessä uimahallin merkitys kasvaa. Uinti on kansanterveydellisesti tärkeä ja kaikkien yhteiskuntaluokkien yhteinen harrastus.

Keravalle tarvitaan joko remontoitu ja laajennettu tai kokonaan uusi ajanmukainen uimahalli. Keravalaiset tarvitsevat uimahallin, joka vastaa uimaopetuksen, perheiden viikonloppu-uintien, kuntouimareiden, vesijumppien, vauvauintien, vesijuoksun ja myös kilpauimareiden tarpeisiin.

Vasemmistoliiton valtuustoryhmän mielestä katseet on suunnattava tulevaisuuteen. Keski-Uudellemaalle tarvitaan edes yksi uimahalli, jossa olisi myös kilpauimareiden tarpeet täyttävä 50 metrin allas.

Kuntien ei pidä talouden taantumassakaan jarruttaa investointeja, jotta emme itse syvennä taantumaa lamaksi. Kerava on vakavarainen kaupunki, jolla on varaa investoida muiden tärkeiden palveluiden ohella uimahalliin. Juuri nyt on oikea aika rakentaa, sekä taloudellisuuden että työllisyyden näkökulmasta, ja luoda uskoa tulevaisuuteen.

Vasemmistoliiton valtuustoryhmä ehdottaa uimahallin puolesta kansanliikkettä yli puoluerajojen. Aloitamme uimahalliadressin keräämisen lauantaina Sirkusmarkkinoilla ja toivotamme kaikki kuntalaiset ja myös muut valtuuston puolueet tervetulleiksi mukaan nimien keruuseen.  Poliisiasema-adressiin kertyi nimiä yli 10 000, toivottavasti Keravan uimahalliadressi saa yhtä hyvän vastakaiun.

Vasemmistoliiton valtuustoryhmä

Pia Lohikoski
Maila Hölttä
Kari Kuulas
Juha Vuorensyrjä

Lisätietoja:
Valtuustoryhmän pj Pia Lohikoski, puh 050-3629496, pia.lohikoski@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *